+380675230890

пн-пт 09:00-18:00 | сб-нд вихідний

Рідкий фермент (реннін) Супер Майя

75 грн. / За 1 шт.

В наявності

Призначений для приготування сирів та бринзи в домашніх умовах. Місткості достатньо на 100 літрів молока, термін придатності два роки, товар сертифікований.

Використовується для виготовлення наступних видів сирів:

Сир російський, голландський сир, сир моцарелла, сир сулугуні.

(при надсиланні замовлення, інструкція з покроковим описом приготування додається)

Склад:

вода, сіль 15%, мікробіальна протеаза (M.miehei; 1%) антимікробіальний (бензоат натрію)

Найчастіше бринзу виробляють із коров'ячого, овечого козячого молока.

Першими готувати бринзу навчилися народи кочівники, котрі займалися скотарством. Як свідчить легенда - це було понад чотири тисячі років тому. На сьогоднішній день бринза є найважливішим кулінарним компонентом молдавської, румунської, болгарської, македонської кухні.

Гуцули дуже трепетно ​​ставляться до виготовлення цього продукту. Бринзу готують з липня до вересня у горах на свіжому повітрі. Пастухи відводять стада овець у гори, вони обізнані про всі тонкощі цвітіння трави і знають, куди не треба вести стада і де наповнена трава соком. Приготування бринзи та збирання молока проводиться на гірських стоянках, на чистому повітрі в дубових або букових бочках. Приготування бринзи було чоловічим ремеслом, і ця традиція збереглася і сьогодні.

Найбільш характерний гарнір до страв, що включають бринзу – смажену цибулю, часник, баклажани, пшеничний хліб та картопля.

Гурмани віддають перевагу легкому сухому молодому молдовському вину або виноградному сіку. Чудові страви дає суміш з тертої бринзи з вареним гарбузом - це є поживне пюре.

Сир та Бринза, приготовлена, в домашніх умовах збагачена кальцієм, містить у собі максимальну кількість білка, природний сирний аромат, а головне не містить стабілізатори, ароматизатори та консерванти!

Для того, щоб надати бринзі більш святкового вигляду, пікантний смак у молоко при приготуванні можна додати різні спеції.

 

Написать сообщение

Пожалуйста, оцените по 5 бальной шкале
0