+380675230890

пн-пт 09:00-18:00 | сб-нд вихідний

Рідкий фермент (реннін) Супер Лакта

70 грн

65 грн. / За 1 шт.

В наявності

Призначений для приготування сирів та бринзи в домашніх умовах. Місткості достатньо на 100 літрів молока, термін придатності два роки, товар сертифікований. Net:90мл(100г)

Предназначен для приготовления сыров и брынзы в домашних условиях. Емкости достаточно на 100 литров молока, срок годности два года, товар сертифицирован.

. Використання: при виробництві сиру, в молоко з температурою (32°С - 38°С) з розрахунку на 8-10л молока вносять одну кришку (6-7мл) рідкого ферменту. Вироблено та розфасовано у Туреччині.

Використовується для виготовлення наступних видів сирів:

Сир російський, голландський сир, сир моцарелла, сир сулугуні.

(при надсиланні замовлення, інструкція з покроковим описом приготування додається)

Склад:

вода, сіль 19%, мікробіальна протеаза (R.miehei; 1%) антимікробіальний (бензоат натрію),активність: 1: 5000 ОД МСU

Найчастіше бринзу виробляють із коров'ячого, овечого козячого молока.

  • Першими готувати бринзу навчилися народи кочівники, котрі займалися скотарством. Як свідчить легенда - це було понад чотири тисячі років тому. На сьогоднішній день бринза є найважливішим кулінарним компонентом молдавської, румунської, болгарської, македонської кухні.
  • Гуцули дуже трепетно ​​ставляться до виготовлення цього продукту. Бринзу готують з липня до вересня у горах на свіжому повітрі. Пастухи відводять стада овець у гори, вони обізнані про всі тонкощі цвітіння трави і знають, куди не треба вести стада і де наповнена трава соком. Приготування бринзи та збирання молока проводиться на гірських стоянках, на чистому повітрі в дубових або букових бочках. Приготування бринзи було чоловічим ремеслом, і ця традиція збереглася і сьогодні.
  • Найбільш характерний гарнір до страв, що включають бринзу – смажену цибулю, часник, баклажани, пшеничний хліб та картопля.
  • Гурмани віддають перевагу легкому сухому молодому молдовському вину або виноградному сіку. Чудові страви дає суміш з тертої бринзи з вареним гарбузом - це є поживне пюре.

Сир та Бринза, приготовлена, в домашніх умовах збагачена кальцієм, містить у собі максимальну кількість білка, природний сирний аромат, а головне не містить стабілізатори, ароматизатори та консерванти!

Для того, щоб надати бринзі більш святкового вигляду, пікантний смак у молоко при приготуванні можна додати різні спеції.

 

Используется для приготовления следующиx видов сыров:

Сыр российский, сыр голландский, сыр моцарелла, сыр сулугуни.

(при отправке заказа, инструкция с пошаговым описанием приготовления прилагается)

Состав:

вода, соль19%,микробиальная протеаза (R.miehei;  1%) антимикробиальный (бензоат натрия)

Чаще всего брынзу производят из коровьего, овечьего козьего молока.

Первыми готовить брынзу научились народы кочевники, которые занимались скотоводством. Как гласит легенда - это было более четырех тысяч лет назад. На сегодняшний день брынза является важнейшим кулинарным компонентом молдавской, румынской, болгарской,македонской кухни.

Гуцулы очень трепетно относятся к приготовлению данного продукта. Брынзу готовят с июля по сентябрь в горах на свежем воздухе. Пастухи уводят стада овец в горы, они осведомлены обо всех тонкостях цветения травы и знают, куда не нужно вести стада и где трава наполненная соком. Приготовление брынзы и сбор молока производится на горных стоянках, на чистом воздухе в дубовых или буковых бочках. Приготовление брынзы являлось мужским ремеслом, и данная традиция сохранилась и сегодня.

Наиболее характерный гарнир к блюдам, включающим брынзу – жареный лук, чеснок, баклажаны, пшеничный хлеб и картофель.

Гурманы предпочитают легкое сухое молодое молдавское вино или виноградный сок. Превосходные блюда дает смесь из тертой брынзы с вареной тыквой - это является питательным пюре.

Сыр и Брынза, приготовленная, в домашних условиях обогащена кальцием, содержит в себе максимальное количество белка, естественный сырный аромат, а главное не содержит стабилизаторы, ароматизаторы и консерванты!

Для того чтобы придать брынзе более праздничный вид, пикантный вкус в молоко при приготовлении можно добавить различные специи. 

Написать сообщение

Пожалуйста, оцените по 5 бальной шкале
0