Використання: при виробництві сиру, в молоко з температурою (32°С - 38°С) з розрахунку на 8-10л молока вносять одну кришку (6-7мл) рідкого ферменту. Вироблено та розфасовано у Туреччині.
Використовується для виготовлення наступних видів сирів:
Сир російський, голландський сир, сир моцарелла, сир сулугуні.
(при надсиланні замовлення, інструкція з покроковим описом приготування додається)
Склад:
вода, сіль 19%, мікробіальна протеаза (R.miehei; 1%) антимікробіальний (бензоат натрію),активність: 1: 5000 ОД МСU
Найчастіше бринзу виробляють із коров'ячого, овечого козячого молока.
Першими готувати бринзу навчилися народи кочівники, котрі займалися скотарством. Як свідчить легенда - це було понад чотири тисячі років тому. На сьогоднішній день бринза є найважливішим кулінарним компонентом молдавської, румунської, болгарської, македонської кухні.
Гуцули дуже трепетно ставляться до виготовлення цього продукту. Бринзу готують з липня до вересня у горах на свіжому повітрі. Пастухи відводять стада овець у гори, вони обізнані про всі тонкощі цвітіння трави і знають, куди не треба вести стада і де наповнена трава соком. Приготування бринзи та збирання молока проводиться на гірських стоянках, на чистому повітрі в дубових або букових бочках. Приготування бринзи було чоловічим ремеслом, і ця традиція збереглася і сьогодні.
Найбільш характерний гарнір до страв, що включають бринзу – смажену цибулю, часник, баклажани, пшеничний хліб та картопля.
Гурмани віддають перевагу легкому сухому молодому молдовському вину або виноградному сіку. Чудові страви дає суміш з тертої бринзи з вареним гарбузом - це є поживне пюре.
Сир та Бринза, приготовлена, в домашніх умовах збагачена кальцієм, містить у собі максимальну кількість білка, природний сирний аромат, а головне не містить стабілізатори, ароматизатори та консерванти!
Для того, щоб надати бринзі більш святкового вигляду, пікантний смак у молоко при приготуванні можна додати різні спеції.
Используется для приготовления следующиx видов сыров:
Сыр российский, сыр голландский, сыр моцарелла, сыр сулугуни.
(при отправке заказа, инструкция с пошаговым описанием приготовления прилагается)
Состав:
вода, соль19%,микробиальная протеаза (R.miehei; 1%) антимикробиальный (бензоат натрия)
Чаще всего брынзу производят из коровьего, овечьего козьего молока.
Первыми готовить брынзу научились народы кочевники, которые занимались скотоводством. Как гласит легенда - это было более четырех тысяч лет назад. На сегодняшний день брынза является важнейшим кулинарным компонентом молдавской, румынской, болгарской,македонской кухни.
Гуцулы очень трепетно относятся к приготовлению данного продукта. Брынзу готовят с июля по сентябрь в горах на свежем воздухе. Пастухи уводят стада овец в горы, они осведомлены обо всех тонкостях цветения травы и знают, куда не нужно вести стада и где трава наполненная соком. Приготовление брынзы и сбор молока производится на горных стоянках, на чистом воздухе в дубовых или буковых бочках. Приготовление брынзы являлось мужским ремеслом, и данная традиция сохранилась и сегодня.
Наиболее характерный гарнир к блюдам, включающим брынзу – жареный лук, чеснок, баклажаны, пшеничный хлеб и картофель.
Гурманы предпочитают легкое сухое молодое молдавское вино или виноградный сок. Превосходные блюда дает смесь из тертой брынзы с вареной тыквой - это является питательным пюре.
Сыр и Брынза, приготовленная, в домашних условиях обогащена кальцием, содержит в себе максимальное количество белка, естественный сырный аромат, а главное не содержит стабилизаторы, ароматизаторы и консерванты!
Для того чтобы придать брынзе более праздничный вид, пикантный вкус в молоко при приготовлении можно добавить различные специи.