+380675230890

пн-пт 09:00-18:00 | сб-нд вихідний

Закваска для ацидофільного йогурту (Lactobacillus acidophilus)

25 грн

25 грн. / за 1 стик

В наявності

Закваска для приготування ацидофільного йогурту в домашніх умовах, виробництва Genesis Laboratories (Генезис Лабораторія), БОЛГАРІЯ. Один грам закваски -1-3л йогурту. Закваска для приготовления ацидофильного йогурта в домашних условиях, производства «Genesis Laboratories» (Генезис Лаборатория), БОЛГАРИЯ. Один грамм закваски -1-3л йогурта.

Мікробіологічний склад закваски для приготування домашнього ацидофільного йогурту:

- Bifidobacterium complex (комплекс біфідобактерій)

- Streptococcus salivarius sp. Thermophilus

- Lactobacillus delbrueckii sp bulgaricus (болгарська паличка)

- Lactobacillus acidophilus (ацидофільна паличка)

Ацидофільний йогурт – це унікальний кисломолочний напій, з найбагатшим складом пробіотичних культур: комплекс біфідобактерій та лактобактерій: болгарської та ацидофільної палички.

Ацидофільне молоко та ацидофільний йогурт (лат. acidus кислий + гр. phileo люблю), - кисломолочні продукти, що володіють високими дієтичними та лікувальними властивостями.

Ацидофільна паличка не руйнується під дією травних соків, краще ніж інші молочнокислі бактерії приживається в товстому відділі кишечника, створюючи там кисле середовище, несприятливе для гнильних мікробів.

Особливо корисний ацидофільний йогурт при хронічних захворюваннях кишківника, у тому числі і при хронічній дизентерії. Систематичне вживання йогурту:

усуває розлад (діарею), покращує загальний стан організму.
ацидофільні продукти рекомендуються хворим на туберкульоз, а також дітям, у яких виявлена ​​туберкульозна інтоксикація.
служать добрим загальнозміцнюючим засобом при виснаженні, недокрів'ї, астенії (слабкості).
необхідно, якщо в організмі виявлено нестачу вітамінів групи і при неврозах.

Не слід вживати ацидофільний йогурт хворим на гастрит з підвищеною кислотністю, виразковою хворобою, панкреатитом, особливо в період загострення.

 

 

Микробиологический состав закваски для приготовления домашнего ацидофильного йогурта:

 - Bifidobacterium complex (комплекс бифидобактерий)

 - Streptococcus salivarius sp. Thermophilus

 - Lactobacillus delbrueckii sp bulgaricus (болгарская палочка)

 - Lactobacillus acidophilus (ацидофильная палочка)

Ацидофильный йогурт – это уникальный кисломолочный напиток, с богатейшим составом пробиотических культур: комплекс бифидобактерий и лактобактерий: болгарской и ацидофильной палочки.

Ацидофильное молоко и ацидофильный йогурт (лат. acidus кислый + гр. phileo люблю), - кисломолочные продукты, обладающие высокими диетическими и лечебными свойствами.

Ацидофильная палочка не разрушается под действием пищеварительных соков, лучше чем другие молочнокислые бактерии приживается в толстом отделе кишечника, создавая там кислую среду, неблагоприятную для гнилостных микробов.

Особенно полезен ацидофильный йогурт при хронических заболеваниях кишечника, в том числе и при хронической дизентерии. Систематическое употребление йогурта:

  • устраняет расстройство (диарею), улучшает общее состояние организма.
  • ацидофильные продукты рекомендуются больным туберкулезом, а также детям, у которых обнаружена туберкулезная интоксикация.
  • служат хорошим общеукрепляющим средством при истощении, малокровии, астении (слабости).
  • необходимо, если в организме обнаружен недостаток витаминов группы В  и при неврозах.

    Не следует употреблять ацидофильный йогурт больным гастритом с повышенной кислотностью, язвенной болезнью, панкреатитом, особенно в период обострения.

Написать сообщение

Пожалуйста, оцените по 5 бальной шкале
0