Мікробіологічний склад закваски для приготування домашньої біоряжанки:
- Str.thermophilus,
- Bf.bifdum,
- Bf.infantis,
- Bf.longum
Біоряженка це кисломолочний продукт, що отримується з коров'ячого паливного молока молочнокислим бродінням. Заквашування продукту проводиться термофільними мікроорганізмами та біфідобактеріями, сквашується протягом 3-6 годин. Готовий продукт має кремовий відтінок та традиційний кисломолочний смак. За складом є одним з різновидів кислого молока. Біоряженка, на основі закваски Genesis, позитивно впливає на кишкову мікрофлору людини, легко засвоюється організмом, покращує травлення.
Закваска «Genesis Laboratories» для біоряжанки має не тільки чудовий смак, але ще й особливо корисна тим людям, які страждають на кишкові, алергічними захворюваннями, діатезами, а також:
значно покращує травлення;
зміцнює імунну систему організму;
містить мінеральні речовини (кальцій, фосфор)
в одній склянці Біоряженки міститься чверть добової потреби організму в кальції та 20 % добової потреби фосфору.
Біоряженка на основі закваски "Genesis Laboratories" (Генезис Лабораторія), готується на топленому молоці.
Це цікаво:
«Раніше ряжанку готували дуже просто: брали 1-2 літри натурального коров'ячого молока, з якого не збиралися вершки, кип'ятили в ринку, який ставили в піч. Молоко томилося в печі при слабкому вогні півтори години після кипіння, потім йому давали охолонути до температури тіла, в глечик додавали одну - дві ложки сметани з розрахунку на літр молока і ставили на сонці (молочні продукти змінюють свій хімічний склад під впливом сонячних променів). Ряжанка була готова за 6-8 годин. Якщо додати чайну ложку цукру на літр продукту, ряжанка набуде приємного солодкуватого смаку, але це на любителя. Якщо потримати ряжанку в підвалі, вона стає густішою і зберігається досить тривалий час, тому готували відразу три літри, щоб сім'ї вистачило на кілька днів»
БІОРЯЖЕНКА-ЦЕ НЕ ПРОСТО СМАЧНО, ЦЕ ДУЖЕ СМАЧНО І КОРИСНО!
Микробиологический состав закваски для приготовления домашней биоряженки:
- Str.thermophilus,
- Bf.bifdum,
- Bf.infantis,
- Bf.longum
Биоряженка это кисломолочный продукт, получаемый из коровьего топлёного молока молочнокислым брожением. Заквашивание продукта производится термофильными микроорганизмами и бифидобактериями, сквашивается в течение 3—6 часов. Готовый продукт имеет кремовый оттенок и традиционный кисломолочный вкус. По составу является одной из разновидностей простокваши. Биоряженка, на основе закваски Genesis, оказывает положительное влияние на кишечную микрофлору человека, легко усваивается организмом, улучшает пищеварение.
Закваска «Genesis Laboratories» для биоряженки обладает не только замечательным вкусом, но ещё и особенно полезна тем людям, которые страдают кишечными, аллергическими заболеваниями, диатезами, а также:
- значительно улучщает пищеварение;
- укрепляет иммунную систему организма;
- содержит минеральные вещества (кальций, фосфор)
в одном стакане Биоряженки содержится четверть суточной потребности организма в кальции и 20 % суточной потребности фосфора.
Биоряженка на основе закваски «Genesis Laboratories» (Генезис Лаборатория), готовится на топленом молоке.
Это интересно:
«Раньше ряженку готовили очень просто: брали 1-2 литра натурального коровьего молока, с которого не собирались сливки, кипятили в крынке, которую ставили в печь. Молоко томилось в печи при слабом огне полтора часа после кипения, потом ему давали остыть до температуры тела, в крынку добавлялись одна - две ложки сметаны из расчета на литр молока и ставили на солнце (молочные продукты изменяют свой химический состав под воздействием солнечных лучей). Ряженка была готова через 6-8 часов. Если добавить чайную ложку сахара на литр продукта, ряженка приобретет приятный сладковатый вкус, но это на любителя. Если подержать ряженку в подвале, она становится более густой и хранится довольно продолжительное время, поэтому готовили сразу литра три, чтобы семье хватило на несколько дней»
БИОРЯЖЕНКА-ЭТО НЕ ПРОСТО ВКУСНО, ЭТО ОЧЕНЬ ВКУСНО И ПОЛЕЗНО!