Пропонуємо Вам корисну заквасочну культуру для приготування кефіру ТМ "Майса" виробництва Туреччини.
Склад із бактерій:
- Lactobacillus kefiri,
- leuconostoc spp,
- Lactoccus spp, Асetobacter spp, Kluyveromyces marxianus,Saccharomyces cerevisiae
- Laktoz (Sut Sekeri)
Заквасочна культура для кефіру зручна у використанні, забезпечує контрольовану ферментацію при виготовленні кефіру в домашніх умовах.
Рекомендації від виробника
Якщо молоко з якого будете готовати йогурт не пастеризоване, то його потрібно кип'ятити та охолодити до темеператури 30 градусів по С.
Пастеризоване молоко підігріти до температури 30 градусів по С.
- додайте закваску в молоко,ретельно перемішайте
- розлийте по баночках йогуртниці
- або залиште в каструлі,ретельно укутайте для збереження температури на 20-24 годин
- готовий кефір розмішати до питної консистенції, можна охолодити або вживати відразу.
- зберігати у холодильнику
Смачно! Корисно!
Упаковка:
Заквасувальна культура для кефіру упаковується в тришарові пакети PET/AL/PE у лабораторії заводу виробника.
Зберігання та терміни придатності:
При зберіганні в оригінальній упаковці при температурі нижче ±4°С термін придатності 24міс.
При температурі 4 ° С-10 ° С термін придатності 12 міс.
Про виробника:
Компанія "Майса Гіда" розпочала свою роботу в 1992 році. На сьогоднішній день компанія стала лідером серед найбільших підприємств Туреччини в галузі сучасних харчових добавок.
Як офіційний представник компанії в Україні, рекомендуємо ознайомитися і приготувати корисний, живий домашній йогурт для всієї родини!