+380675230890

пн-пт 09:00-18:00 | сб-нд вихідний

Закваска для кефіру

18 грн. / за 1 стик

В наявності

Закваска для приготування йогурту з пробіотиками виробництва "Майса" Туреччина. Один грам закваски -1-3л йогурту.

Пропонуємо Вам корисну заквасочну культуру для приготування кефіру ТМ "Майса" виробництва Туреччини.

Склад із бактерій:

  • Lactobacillus kefiri,
  • leuconostoc spp,
  • Lactoccus spp, Асetobacter spp, Kluyveromyces marxianus,Saccharomyces cerevisiae
  • Laktoz (Sut Sekeri)

Заквасочна культура для кефіру зручна у використанні, забезпечує контрольовану ферментацію при виготовленні кефіру в домашніх умовах.

Рекомендації від виробника

Якщо молоко з якого будете готовати йогурт не пастеризоване, то його потрібно кип'ятити та охолодити до темеператури 30 градусів по С.

Пастеризоване  молоко підігріти до температури 30 градусів по С.

  • додайте закваску в молоко,ретельно перемішайте
  • розлийте по баночках йогуртниці 
  • або залиште в каструлі,ретельно укутайте для збереження температури на 20-24 годин
  • готовий кефір розмішати до питної консистенції, можна охолодити або вживати відразу.
  • зберігати у холодильнику

 Смачно! Корисно!

Упаковка:

Заквасувальна культура для кефіру упаковується в тришарові пакети PET/AL/PE у лабораторії заводу виробника.

Зберігання та терміни придатності:

При зберіганні в оригінальній упаковці при температурі нижче ±4°С термін придатності 24міс.
При температурі 4 ° С-10 ° С термін придатності 12 міс.

Про виробника:

Компанія "Майса Гіда" розпочала свою роботу в 1992 році. На сьогоднішній день компанія стала лідером серед найбільших підприємств Туреччини в галузі сучасних харчових добавок.

Як офіційний представник компанії в Україні, рекомендуємо ознайомитися і приготувати корисний, живий домашній йогурт для всієї родини!

 

 

 

 

Написать сообщение

Пожалуйста, оцените по 5 бальной шкале
0