+380675230890

пн-пт 09:00-18:00 | сб-нд вихідний

Закваска для соління огірків

65 грн. / За 1 шт.

В наявності

Пропонуємо Вам нову корисну культуру для соління огірків 

Спосіб застосування:

1. підготовлені огірки складіть в ємність

2. підготуйте розсіл: 1ст.ложка на 1л води, закіп'ятити та охолодити до кімнатної температури. З розрахунку 1л розчіну на 1 кг огірків
                                                                                                                     (   Можна додати оцту : 100мл на 1 л розчину,але необов'язково)
 
3.Додайте 1 пакетик  закваски до солоного розчину.
 
4. Залийте готовим розчином  огіркі так щоб він покрив їх.
 
5.Залиште для ферментації за кімнатної температури на 10-15 днів.

Смачного!

Вживання таких овочів що пройшли ферментацію має для организму  низку позитивних впливів

  • Зміцнює імунну систему
  • Це допомагає збалансувати рівень цукру в крові
  • Збагачує кишкову флору
  • Підтримує вироблення вітаміну К в кишечнику

 

Упаковка: 2г / пакетик

Кількість у коробочці: 5 пакетиків

Дозування: 2 г пакетик на 5 кг овочів.

Склад: Pickled Culture, Lactose

 

 

 

 

 

 

  •  

 

 

Написать сообщение

Пожалуйста, оцените по 5 бальной шкале
0