+380675230890

пн-пт 09:00-18:00 | сб-нд вихідний

Закваска для кефіру 1-3л молока - Maysa Туреччина

12 грн. / за 1 стик

В наявності

Закваска для приготування кефіру в домашніх умовах, виробництва "Майсу" Кефір Туреччина. Один грам закваски 1-3л йогурту. Закваска для приготовления кефира в домашних условиях, производства «Майса" Кефир Турция. Один грамм закваски 1-3л йогурта.

Пропонуємо Вам нову, корисну культуру для кефіру ТМ "Майса" виробництва Туреччини.

Склад бактерій:

Lactococcus lactis subsp lactis,
Lactococcus lactis ssp lactis biovar diacetylactis,
leuconostoc mesenteroides,
lactobacillus acidophilus,
Sterptococcus thermophilus і дріжджів Saccharomyces cerevisiae.

Спосіб застосування:

У ємність наливаємо молоко, рекомендуємо пастеризоване, нагріваємо до t 28°С−30°С, додаємо заквашувальну культуру і ретельно перемішуємо.

Розливаємо по чашках йогуртниці, через 4-6 годин кефір готовий до вживання!

Упаковка:

Заквасувальна культура для йогурту з пробіотиками упаковується в тришарові пакети PET/AL/PE у лабораторії заводу виробника.

Зберігання та терміни придатності:

При зберіганні в оригінальній упаковці при температурі нижче ±4°С термін придатності 24міс.

При температурі 4 ° С-10 ° С термін придатності 12 міс.

Про виробника:

Компанія "Майса Гіда" розпочала свою роботу в 1992 році. На сьогоднішній день компанія стала лідером серед найбільших підприємств Туреччини в галузі сучасних харчових добавок.

Як офіційний представник компанії в Україні, рекомендуємо ознайомитися і приготувати корисний, живий домашній йогурт для всієї родини!

 

 

Предлагаем Вам новую, полезную заквасочную культуру для кефира ТМ "Майса" производства Турции.

Состав бактерий:

  • Lactococcus lactis subsp lactis,
  • Lactococcus lactis ssp lactis biovar diacetylactis,
  • leuconostoc mesenteroides,
  • lactobacillus acidophilus,
  • Sterptococcus thermophilus и дрожжей Saccharomyces cerevisiae.

Способ применения:

 В ёмкость наливаем молоко рекомендуем пастеризованое, нагреваем до t 28°С−30°С, добавляем заквасочную культуру и тщательно перемешиваем.

Разливаем по чашкам йогуртницы, через 4−6часов кефир готов к употреблению!

Упаковка:

Заквасочная культура для йогурта с пробиотиками упаковывается в трёxслойные пакеты PET/AL/PE в лаборатории завода производителя.

Xранение и сроки годности:

При xранении в оригинальной упаковке при температуре ниже ±4°С срок годности 24мес.

При температуре 4°С–10°С срок годности 12мес.

О производителе:

Компания "Майса Гида" начала свою работу в 1992 году. На сегоднящний день компания стала лидером среди крупнейших предприятий Турции в отрасли современных пищевых добавок.  

Являясь официальным представителем компании в Украине, рекомендуем ознакомиться и приготовить полезный, живой домашний йогурт для всей семьи!

Написать сообщение

Пожалуйста, оцените по 5 бальной шкале
0