Пропонуємо Вам нову корисну культуру для соління огірків
Спосіб застосування:
1. підготовлені огірки складіть в ємність
2. підготуйте розсіл: 1ст.ложка на 1л води, закіп'ятити та охолодити до кімнатної температури. З розрахунку 1л розчіну на 1 кг огірків
( Можна додати оцту : 100мл на 1 л розчину,але необов'язково)
3.Додайте 1 пакетик закваски до солоного розчину.
4. Залийте готовим розчином огіркі так щоб він покрив їх.
5.Залиште для ферментації за кімнатної температури на 10-15 днів.
Смачного!
Вживання таких овочів що пройшли ферментацію має для организму низку позитивних впливів
- Зміцнює імунну систему
- Це допомагає збалансувати рівень цукру в крові
- Збагачує кишкову флору
- Підтримує вироблення вітаміну К в кишечнику
Упаковка: 2г / пакетик
Кількість у коробочці: 5 пакетиків
Дозування: 2 г пакетик на 5 кг овочів.
Склад: Pickled Culture, Lactose