Пропонуємо Вам нову, корисну культуру для кефіру ТМ "Майса" виробництва Туреччини.
Склад бактерій:
Lactococcus lactis subsp lactis,
Lactococcus lactis ssp lactis biovar diacetylactis,
leuconostoc mesenteroides,
lactobacillus acidophilus,
Sterptococcus thermophilus і дріжджів Saccharomyces cerevisiae.
Спосіб застосування:
У ємність наливаємо молоко, рекомендуємо пастеризоване, нагріваємо до t 28°С−30°С, додаємо заквашувальну культуру і ретельно перемішуємо.
Розливаємо по чашках йогуртниці, через 4-6 годин кефір готовий до вживання!
Упаковка:
Заквасувальна культура для йогурту з пробіотиками упаковується в тришарові пакети PET/AL/PE у лабораторії заводу виробника.
Зберігання та терміни придатності:
При зберіганні в оригінальній упаковці при температурі нижче ±4°С термін придатності 24міс.
При температурі 4 ° С-10 ° С термін придатності 12 міс.
Про виробника:
Компанія "Майса Гіда" розпочала свою роботу в 1992 році. На сьогоднішній день компанія стала лідером серед найбільших підприємств Туреччини в галузі сучасних харчових добавок.
Як офіційний представник компанії в Україні, рекомендуємо ознайомитися і приготувати корисний, живий домашній йогурт для всієї родини!
Предлагаем Вам новую, полезную заквасочную культуру для кефира ТМ "Майса" производства Турции.
Состав бактерий:
- Lactococcus lactis subsp lactis,
- Lactococcus lactis ssp lactis biovar diacetylactis,
- leuconostoc mesenteroides,
- lactobacillus acidophilus,
- Sterptococcus thermophilus и дрожжей Saccharomyces cerevisiae.
Способ применения:
В ёмкость наливаем молоко рекомендуем пастеризованое, нагреваем до t 28°С−30°С, добавляем заквасочную культуру и тщательно перемешиваем.
Разливаем по чашкам йогуртницы, через 4−6часов кефир готов к употреблению!
Упаковка:
Заквасочная культура для йогурта с пробиотиками упаковывается в трёxслойные пакеты PET/AL/PE в лаборатории завода производителя.
Xранение и сроки годности:
При xранении в оригинальной упаковке при температуре ниже ±4°С срок годности 24мес.
При температуре 4°С–10°С срок годности 12мес.
О производителе:
Компания "Майса Гида" начала свою работу в 1992 году. На сегоднящний день компания стала лидером среди крупнейших предприятий Турции в отрасли современных пищевых добавок.
Являясь официальным представителем компании в Украине, рекомендуем ознакомиться и приготовить полезный, живой домашний йогурт для всей семьи!