Пропонуємо Вам корисну заквасочну культуру для приготування йогурту з пробіотиками ТМ "Майса" виробництва Туреччини.
Склад із бактерій:
- Steptococuc thermophilus
lactobacillus bulgaricus,
- Bifidobacterium infantis M-63,
- Bifidobacterium bifidum BGN4,
- Lactobacillus acidophilus,
- Bifidobacterium animalis spp.lactis,
- GOS (Prebiyotik),
- Laktoz (Sut Sekeri)
Одним з найбільш поширених бактерій, що входять до складу пробіотиків є Біфідобактерії ВВ-12, це краще з інших штамів переносять дію кіслотного середовища шлунка, а також жовчних кіслот та солей, які при високих концентраціях присутні в тонкому кишечнику. Іншою особливістью ВВ-12 здатність ефективно закріплюватися на слизовій оболонці кишечника, у тому числі після ротовірусної інфекції.
Заквасочна культура для йогурту з пробіотиками зручна у використанні, забезпечує контрольовану ферментацію при виготовленні пробіотичного йогурту в домашніх умовах.
Рекомендації від виробника
Якщо молоко з якого будете готовати йогурт не пастеризоване, то його потрібно кип'ятити та охолодити до темеператури 45 градусів по С.
Пастеризоване молоко підігріти до температури 45 градусів по С.
- відлийте трохи теплого молока в кухоль (приблизно половину) і додайте закваску,ретельно перемішайтета залиште на 15-20 хвилин
- додайте активовану закваску в молоко,ретельно перемішайте
- розлийте по баночках йогуртниці
- або залиште в каструлі,ретельно укутайте для збереження температури на 7-8 годин
- готовий йогурт можна охолодити або вживати відразу
Смачно! Корисно!
Упаковка:
Заквасувальна культура для йогурту з пробіотиками упаковується в тришарові пакети PET/AL/PE у лабораторії заводу виробника.
Зберігання та терміни придатності:
При зберіганні в оригінальній упаковці при температурі нижче ±4°С термін придатності 24міс.
При температурі 4 ° С-10 ° С термін придатності 12 міс.
Про виробника:
Компанія "Майса Гіда" розпочала свою роботу в 1992 році. На сьогоднішній день компанія стала лідером серед найбільших підприємств Туреччини в галузі сучасних харчових добавок.
Як офіційний представник компанії в Україні, рекомендуємо ознайомитися і приготувати корисний, живий домашній йогурт для всієї родини!