+380675230890

пн-пт 09:00-18:00 | сб-нд вихідний

Закваска для приготування йогурту (дітяча)

18 грн. / за 1 стик

В наявності

Закваска для приготування йогурту з пробіотиками виробництва "Майса" Туреччина. Один грам закваски -1-3л йогурту.

Пропонуємо Вам корисну заквасочну культуру для приготування йогурту з пробіотиками ТМ "Майса" виробництва Туреччини.

Склад із бактерій:

  • Steptococuc thermophilus 
    lactobacillus bulgaricus,
  • Bifidobacterium infantis M-63,
  • Bifidobacterium bifidum BGN4,
  • Lactobacillus acidophilus,
  • Bifidobacterium animalis spp.lactis,
  • GOS (Prebiyotik),
  • Laktoz (Sut Sekeri)

Одним з найбільш поширених бактерій, що входять до складу пробіотиків є Біфідобактерії ВВ-12, це краще з інших штамів переносять дію кіслотного середовища шлунка, а також жовчних кіслот та солей, які при високих концентраціях присутні в тонкому кишечнику. Іншою особливістью ВВ-12 здатність ефективно закріплюватися на слизовій оболонці кишечника, у тому числі після ротовірусної інфекції.

Заквасочна культура для йогурту з пробіотиками зручна у використанні, забезпечує контрольовану ферментацію при виготовленні пробіотичного йогурту в домашніх умовах.

Рекомендації від виробника

Якщо молоко з якого будете готовати йогурт не пастеризоване, то його потрібно кип'ятити та охолодити до темеператури 45 градусів по С.

Пастеризоване  молоко підігріти до температури 45 градусів по С.

  • відлийте трохи теплого молока в кухоль (приблизно половину) і додайте закваску,ретельно перемішайтета залиште на 15-20 хвилин
  • додайте активовану закваску в молоко,ретельно перемішайте
  • розлийте по баночках йогуртниці 
  • або залиште в каструлі,ретельно укутайте для збереження температури на 7-8 годин
  • готовий йогурт можна охолодити або вживати відразу

 Смачно! Корисно!

Упаковка:

Заквасувальна культура для йогурту з пробіотиками упаковується в тришарові пакети PET/AL/PE у лабораторії заводу виробника.

Зберігання та терміни придатності:

При зберіганні в оригінальній упаковці при температурі нижче ±4°С термін придатності 24міс.
При температурі 4 ° С-10 ° С термін придатності 12 міс.

Про виробника:

Компанія "Майса Гіда" розпочала свою роботу в 1992 році. На сьогоднішній день компанія стала лідером серед найбільших підприємств Туреччини в галузі сучасних харчових добавок.

Як офіційний представник компанії в Україні, рекомендуємо ознайомитися і приготувати корисний, живий домашній йогурт для всієї родини!

 

 

 

 

Написать сообщение

Пожалуйста, оцените по 5 бальной шкале
0