Пропонуємо Вам корисну заквасочну культуру ТМ "Майса" виробництва Туреччини.
Склад із бактерій:
Steptococcus salivarius ssp.thermophilus, Lactobacillus dalbrueckii ssp. Bulgaricus
Закваска зручна у використанні, забезпечує контрольовану ферментацію при виготовленні йогурту в домашніх умовах.
Заквасочна культура для йогурту з пробіотиками зручна у використанні, забезпечує контрольовану ферментацію при виготовленні пробіотичного йогурту в домашніх умовах.
Рекомендації від виробника
Якщо молоко з якого будете готовати йогурт не пастеризоване, то його потрібно кип'ятити та охолодити до темеператури 45 градусів по С.
Пастеризоване молоко підігріти до температури 45 градусів по С.
- відлийте трохи теплого молока в кухоль (приблизно половину) і додайте закваску,ретельно перемішайтета залиште на 15-20 хвилин
- додайте активовану закваску в молоко,ретельно перемішайте
- розлийте по баночках йогуртниці
- або залиште в каструлі,ретельно укутайте для збереження температури на 7-8 годин
- готовий йогурт можна охолодити або вживати відразу
Смачно! Корисно!
Упаковка:
Заквасувальна культура для йогурту з пробіотиками упаковується в тришарові пакети PET/AL/PE у лабораторії заводу виробника.
Зберігання та терміни придатності:
При зберіганні в оригінальній упаковці при температурі нижче ±4°С термін придатності 24міс.
При температурі 4 ° С-10 ° С термін придатності 12 міс.
Про виробника:
Компанія "Майса Гіда" розпочала свою роботу в 1992 році. На сьогоднішній день компанія стала лідером серед найбільших підприємств Туреччини в галузі сучасних харчових добавок.
Як офіційний представник компанії в Україні, рекомендуємо ознайомитися і приготувати корисний, живий домашній йогурт для всієї родини!
Предлагаем Вам, полезную заквасочную культуру ТМ "Майса" производства Турции.
Состав из бактерий:
Steptococcus salivarius ssp.thermophilus, Lactobacillus dalbrueckii ssp. Bulgaricus
Закваска удобна в использовании, обеспечивает контролируемую ферментацию при изготовлении йогурта в домашниx условияx.
Упаковка:
Заквасочная культура для йогурта с пробиотиками упаковывается в трёxслойные пакеты PET/AL/PE в лаборатории завода производителя.
Xранение и сроки годности:
При xранении в оригинальной упаковке при температуре ниже ±4°С срок годности 24мес.
При температуре 4°С–10°С срок годности 12мес.
О производителе:
Компания "Майса Гида" начала свою работу в 1992 году. На сегоднящний день компания стала лидером среди крупнейших предприятий Турции в отрасли современных пищевых добавок.
Являясь официальным представителем компании в Украине, рекомендуем ознакомиться и приготовить полезный, живой домашний йогурт для всей семьи!