+380675230890

пн-пт 09:00-18:00 | сб-нд вихідний

Закваска для приготування йогурту на 5л молока

18 грн. / за 1 стик

В наявності

Закваска для приготовления йогурта в домашних условиях, производства «Майса" Турция. 1г закваски на 5л йогурта.

 

Пропонуємо Вам корисну заквасочну культуру ТМ "Майса" виробництва Туреччини.

Склад із бактерій:

Steptococcus salivarius ssp.thermophilus, Lactobacillus dalbrueckii ssp. Bulgaricus

Закваска зручна у використанні, забезпечує контрольовану ферментацію при виготовленні йогурту в домашніх умовах.

Заквасочна культура для йогурту з пробіотиками зручна у використанні, забезпечує контрольовану ферментацію при виготовленні пробіотичного йогурту в домашніх умовах.

Рекомендації від виробника

Якщо молоко з якого будете готовати йогурт не пастеризоване, то його потрібно кип'ятити та охолодити до темеператури 45 градусів по С.

Пастеризоване  молоко підігріти до температури 45 градусів по С.

  • відлийте трохи теплого молока в кухоль (приблизно половину) і додайте закваску,ретельно перемішайтета залиште на 15-20 хвилин
  • додайте активовану закваску в молоко,ретельно перемішайте
  • розлийте по баночках йогуртниці 
  • або залиште в каструлі,ретельно укутайте для збереження температури на 7-8 годин
  • готовий йогурт можна охолодити або вживати відразу

 Смачно! Корисно!

 

Упаковка:

Заквасувальна культура для йогурту з пробіотиками упаковується в тришарові пакети PET/AL/PE у лабораторії заводу виробника.

Зберігання та терміни придатності:

При зберіганні в оригінальній упаковці при температурі нижче ±4°С термін придатності 24міс.

При температурі 4 ° С-10 ° С термін придатності 12 міс.

Про виробника:

Компанія "Майса Гіда" розпочала свою роботу в 1992 році. На сьогоднішній день компанія стала лідером серед найбільших підприємств Туреччини в галузі сучасних харчових добавок.

Як офіційний представник компанії в Україні, рекомендуємо ознайомитися і приготувати корисний, живий домашній йогурт для всієї родини!

 

Предлагаем Вам, полезную заквасочную культуру ТМ "Майса" производства Турции.

 

Состав из бактерий:

Steptococcus salivarius ssp.thermophilus, Lactobacillus dalbrueckii ssp. Bulgaricus

Закваска удобна в использовании, обеспечивает контролируемую ферментацию при изготовлении йогурта в домашниx условияx.

Упаковка:

Заквасочная культура для йогурта с пробиотиками упаковывается в трёxслойные пакеты PET/AL/PE в лаборатории завода производителя.

Xранение и сроки годности:

При xранении в оригинальной упаковке при температуре ниже ±4°С срок годности 24мес.

При температуре 4°С–10°С срок годности 12мес.

О производителе:

Компания "Майса Гида" начала свою работу в 1992 году. На сегоднящний день компания стала лидером среди крупнейших предприятий Турции в отрасли современных пищевых добавок.  

Являясь официальным представителем компании в Украине, рекомендуем ознакомиться и приготовить полезный, живой домашний йогурт для всей семьи! 

Написать сообщение

Пожалуйста, оцените по 5 бальной шкале
0