Закваска «НЯМ-НЯМ» сподобається вам та вашим дітям! Найкориснішими бактеріями, як для дітей, так і для дорослих – є біфідобактерії, саме вони сприяють підтримці та зміцненню мікрофлори.
ГОТОВИМО ЖИВИЙ ЙОГУРТ!
Пастеризоване молоко доводимо до температури 38-44 градусів, вносимо закваску, добре перемішуємо. Залишаємо в теплому місці на 6-8 годин.
Йогурт готовий. Рекомендуємо охолодити.
Приготувавши справжній, корисний, живий йогурт удома, ви доводите його до природного завершення процесу ферментації – це дозволяє досягти не тільки максимального вмісту корисних бактерій, але й високої концентрації продуктів метаболізму цих бактерій (вітамінів, амінокислот, пептидів).
Мікробіологічний склад:
Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium longum, Bifidobacteriumbreve
Bifidobacterium adolescentis
Клітинна концентрація-мінімум 1х10 КУО/9Ϩ
Закваска «НЯМ-НЯМ» понравится вам и вашим детям! Самыми полезными бактериями, как для детей, так и для взрослых - являются бифидобактерии, именно они способствуют поддержанию и укреплению микрофлоры.
ГОТОВИМ ЖИВОЙ ЙОГУРТ !
Пастеризованное молоко доводим до температуры 38-44 градусов, вносим закваску , хорошо перемешиваем. Оставляем в теплом месте на 6-8 часов.
Йогурт готов. Рекомендуем охладить .
Приготовив настоящий, полезный, живой йогурт дома, вы доводите его до природного завершения процесса ферментации - это позволяет достичь не только максимального содержимого полезных бактерий, но и высокой концентрации продуктов метаболизма этих бактерий (витаминов, аминокислот,пептидов).
Микробиологический состав:
- Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis
- Bifidobacterium longum, Bifidobacteriumbreve
- Bifidobacterium adolescentis
- Клеточная концентрация- минимум 1х10 КОЕ/9Ϩ